Jana Hladova

Vystudovala jsem ČZU v Praze obor Regionální environmentální správa. V současné době vedu odbor životního prostředí Magistrátu města Chomutova. Žiji od narození v Kadani s manželem a dvěma dětmi. O politiku se zajímám odjakživa, ale až Piráti mne přesvědčili, že se v ní mohou realizovat i inteligentní, nezkorumpovaní lidé, kterým nejde jen o vlastní prospěch, a že je naděje na změnu. Zajímá mne vše co souvisí s bytím člověka a jeho budoucností na této planetě - nicméně specializace je ekologie a ochrana životního prostředí. Ráda bych se podílela na zefektivnění státní správy v oblasti ochrany jednotlivých složek životního prostředí, například prostřednictvím zapojení odborníků jako poradních složek legislativních procesů a potlačením ekonomického lobbingu. Aktivně řeším problematiku odpadů a světelného znečištění. Jsem aktivní sportovně založený člověk. Nejspokojenější jsem v přírodě s rodinou a přáteli, při dobrém jídle a pití:-). Současně vyhledávám kulturu všeho druhu, přednost má rocková muzika, artové filmy a dokumenty. Mám slabost pro publicistiku.