Vit Konecny

Vít Konečný (* 22. dubna 1987) žil od narození do roku 2014 v Žatci, krátce bydlel i v Litoměřicích. V současnosti pobývá v Kadani.

V minulosti býval předsedou i místopředsedou krajského sdružení Ústecký kraj, v dubnu 2013 se stal zakládajícím členem místního sdružení Žatec-Kadaň, kde taktéž působil jako předseda i místopředseda. Během druhé poloviny roku 2014 a první roku 2015 působil jako vedoucí mediálního odboru. Snaží se pořádat všemožné akce ve svém blízkém okolí, nesnáší totiž internetové pisálky a kecaly od piva, kteří samotní pro změnu neudělají nic.

V současnosti není členem strany, ale pouze registrovaným příznivcem. Nadále však spolupracuje na několika projektech spojených jak přímo s Českou pirátskou stranou, tak i s pirátstvím samotným.

Mezi jeho zájmy patří kultura, internet a politika. Rád se baví a můžete se s ním potkat v kadaňském Posezení Pohoda.

Prosazuje transparenci, e-government, legalizaci psychotropních látek, svobodnou kulturu a vůbec svobodného tvůrčího člověka, který rád žije v naší zemi a stát mu jde naproti, ne proti němu jako v současnosti.

Od roku 2013 kandiduji vždy s povoláním rastaman. Ne, protože bych měl dready, kouřil konopí a poslouchal mimo jiné i reggae, ale protože jako alkoholový abstinent, vegetarián a člověk prosazující zdravý selský rozum s nádechem vědeckého poznání si tak v evropských měřítkách přijdu. Ke všemu díky slovu rastaman na kandidátce rozšiřuji české obzory o jamajskou kulturu, kdy minimálně v mém okolí stoupá v období voleb zájem o vše kolem Jamajky, reggae, rastafariánství a podobně. A taky je to tak trochu recese související s mým lehkým exhibicionismem.