Petr Zdobinsky

Bc. Petr Zdobinský (* 16.4.1953), bez politické příslušnosti

podnikatel, majitel realitní společnosti SKZ Real s.r.o.

Narozen v Děčíně a celý život prožitý v Děčíně. Ženatý, tři děti.

Rád cestuji s otevřenýma očima vnímám příklady, jak to jde jinde.

Dřívější pracovní zapojení: Vedoucí stavebního úřadu MNV Děčín, učitel odborných předmětů SOU stavební Děčín. Dlouhých 27 let podnikatel v oblasti nemovitostí, majitel realitní kanceláře SKZ REAL s.r.o., usiluji o kultivaci podnikatelského prostředí v realitách aktivním zapojením do činnosti Asociace realitních kanceláří ČR. A proč s Piráty? Dva hlavní důvody: Základní zásadou Pirátů je „transparentnost“. Ten, kdo jedná transparentně nemůže intrikovat, podvádět, korumpovat a pěstovat klientelismus. Dalším podstatným důvodem je skutečnost, že se u „Piráti Děčín“ sešli lidi, kteří vidí optimisticky „budoucnost města“ Děčín stejně jako já.

Jsem si jist, že ve městě nemusí být nepořádek kolem popelnic, rozbité chodníky, nově dokončené stavby a nemusí být výsledkem fušerské práce. Musí skončit nakupování nemovitostí za přemrštěné ceny a prodej za nevýhodné ceny, a to zejména zastupitelům nebo jejich partajnickým kamarádům v pochybných dohadovacích řízeních. Veřejné zakázky mohou být zadávány tak, aby byla otevřena soutěž pro větší množství firem, a to i děčínských. „Ke spokojenému životu nepotřebuji žádnou „trafiku“ ani jiné výhody, které zastupitelský mandát nabízí.