Pirátské centrum pro všechny

Již to je nějaký čas, co bylo zřízeno pirátské centrum Supice. Zažilo několik akcí s poslanci, živou hudbou, nebo třeba dětské vánoční dílničky, kde si děti vyráběly vánoční ozdoby.

Nově má centrum stálou otvírací dobu. Každé úterý se Supice otevírá lidem a jsme zde připraveni zodpovídat Vaše dotazy. K dipozici Vám zde jsou střídavě: asistentka poslance Michaela Schwarzová, krajský koordinátor, nebo členové strany. Všichni Vás rádi uvidí a také, Vás rádi seznámí s děním u Pirátů

Nově je mezi službami pirátského centra i SWAP knihovna, internet zdarma a možnost třeba jen tak posedět a zahrát si hru.

Co to je SWAP knihovna? Princip je jednoduchý, přinesete jednu knihu a jinou si odnesete, jen jedno pravidlo máme, kniha, kterou donesete musí být kompletní a bez volných listů. To jen pro jistotu, že když si někdo knihu odnese, tak se dozví, jak příběh dopadne :-).

Otevřeno je v lichý týden od 9 – 18 hodin a v sudý od 9 – 15 hodin. Otvírací doba je uvedena i na FB stránce Supice, kde i najdete program akcí.

A každý kdo se u nás zastaví, dostane i nějakou drobnost navíc ;-)

Otevírací doba